(FOTO, VIDEO) SRBIN RAZBESNEO RONALDA: Ovo je POTEZ KOJI JE ODVEO PORTO U ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

10.03.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajaks 2019, Lion 2020, a sada i Porto - Fudbaleri Juventusa nikako da se opasulje u nokaut fazi Lige šampiona!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Porta srušili su veliki Juventus u osmini finala LŠ!

Nije uspeo Kristijano Ronaldo da zablista protiv sunarodnika, pa je Porto slavio posle produžetaka, gde je jedan srpski fudbaler odigrao možda i ključnu ulogu u ostvarivanju trijumfa, iako neki to ne vide tako.

Marko Grujić našao se na terenu kada su počeli produžetci posle 3:2 na "Dragau", a kada se u samoj završnici meča, kada je svaki sekund ukraden bio presudan, srpski internacionalac našao na travi posle oštrog duela, postupio je kako je morao.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Provirelo oko Marka Grujića

Naime, on se u navodnim bolovima valjao po travi, da bi u jednom trenutku kroz prste provirile Markove oči, u potrazi za sudijom.

Folirao se snažni veznjak, nema šta, ali kada ste nasuprot sile kakva je Juventus, ne postoje pravila na putu ka pobedi.

 

 

O pozajmljenom fudbaleru Liverpula od tada bruji cela Evropa, mnogi ga prozivaju, dok je drugima ovaj detalj smešan, ali je samo jedno sigurno - Porto je izbacio Juventus iz Lige šampiona!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading