NEMAČKA BEZ TRENERA POSLE 15 GODINA: Lev napušta funckiju, PRVO IME NA USNAMA NAVIJAČA - JIRGEN KLOP!

Autor:

Sport

09.03.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joakim Lev napustiće klupu "Di Manšafta" nakon predstojećeg evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Joakim Lev napustiće selektorsku poziciju posle predstojećeg EP!

Na poziciju selektora došao je kao privremeno rešenje, rešenje dok se ne nađe zamena za šefa mu Jirgena Klinsmana, ali eto, zadrža se bledi i antipatični Lev na klupi Nemačke čak 15 godina.

Svemu dođe kraj, pa čak i njegovom nenadanom angažmanu iz snova, pa će posle predstojećeg EP Nemce voditi neko novo lice.

Gađaju se po nemačkim medijima raznim imenima, trenerskih veterana ima na pretek u Bundesligi, ali ako bi ste pitali bilo kog navijača "švaba", samo jedno ime ističe se kao idealno - Jirgen Klop!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li Klop ispuniti dugogodišnji san i preuzeti "Di Manšaft"?

Ako ne sad, kad? 

To je pitanje koje poštovaoci "Di Manšafta" posle vesti o Levu pitaju jedni druge, sa potpunim pravom.

Osvojio je heroj Liverpulovih navijača prvu titulu posle 30 godina sa "Redsima", u istoj sezoni i Ligu šampiona, pa nema previše nagrada koje Klop nije pokupio na putu ka samom vrhu sveta fudbala.

Mamurluk posle prošlosezonskog slavlja i dalje se oseća na "Enfildu", šest poraza za redom taj stadion buvkalno ne pamti, dok 8. mesto na tabeli, gde su trenutno, ni ne vodi u Evropu, pa se u Klopovoj domovini nadaju da će pasionirani trener dići ruke od sve težeg projekta i preuzeti nacionalnu selekciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Muke u Liverpulu mogle bi da navedu Klopa da pobegne nazad u Nemačku, ali to ne deluje realno...

Pričao je Klop milion puta o velikoj želji da jednog dana postane selektor Nemačke, ali taj dan ne deluje kao da će biti ovaj dan, a ni neki od skorijih, pošto je Klop ozloglašen po tome što voli da završi ono što je započeo, a posao u Liverpulu daleko je od gotovog.

Bilo kako bilo, nada poslednja umire, pa će ovih dana biti veoma zanimljivo pratiti situaciju oko Levovog naslednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading