NEVEROVATNO: Vigan pobedio, što znači da je Liverul PO OVOME sada NAJGORI TIM NA CELOM OSTRVU!

Autor:

Sport

09.03.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do skoro je Enfild bio neosvojiva tvrđava i oaza za spektakularne nastupe Klopovih momaka, ali posle sezone iz najgore noćne more, Liverpul je poneo veoma negativan epitet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klopovi puleni ove sezone stravično su loši na svom "Enfildu"

Posle pobede Vigana u prošlom kolu Lige 1, pretposlednja ekipa u trećem rangu engleskog fudbala preskočila je "Redse" po broju poena osvojenih kod kuće ove sezone, što znači da je Liverpul najmanje od svih klubova iz četiri najjača ranga takmičenja na Ostrvu trijumfovao na svom stadionu!

Navijači ovog kluba sada već sa nostalgijom u duši prisećaju se dana kada je je Liverpul imao niz od 68 utakmica bez poraza na "Enfildu", a ukoliko se katastrofa zvana "sezona 2020-2021" nastavi ovako, momci u crvenom mogli bi da se istaknu sa nekolicinom negativnih rekorda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Može li Klop da spase brod koji tone?

Ako neko može da ih spasi, to je veliki Jirgen Klop, ali sat sve brže otkucava, pa se kraj sezone bliži munjevitom brzinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading