ČUDNA SUDBINA ALEKSANDRA KOLAROVA: Osvanuo među najgorim bekovima u Seriji A, jedva igra, ALI GA KONTE DIŽE U NEBESA!

Autor:

Sport

09.03.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja je veza između Antonija Kontea i Aleksandra Kolarova...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov i kada ne igra nije daleko od misli Antonija Kontea

Antonio Konte čuven je po svojim vickastim, sarkastičnim, a ponekad i bizarnim izjavama, pa nimalo ne čudi što se Kolarov našao kao subjekt jedne od njih.

Iako Srbin jedva igra ove sezone, čak su ga mediji na "čizmi" uvrstili i među najgore bekove u Seriji A, Konte smatra da i dalje igra veoma bitnu ulogu u svlačionici Intera, što je naglasio i posle veoma tesne pobede protiv Atalante.

- Igrali smo protiv tima koji zna da uzme bodove velikima. Protiv teškog i snažnog rivala, protiv kog mnogo rizikuješ ako se ne pripremiš dobro. Ovaj put su igrali mudrije nego inače. Nisu bili agresivni kao što umeju i delovalo je da nas se plaše. Ne treba zaboraviti da smo igrali protiv drugog najboljeg napada u ligi, a jedino što smo mu dozvolili bile su dve šanse iz prekida. Mi nismo pokazali mnogo toga u fazi napada, ali Atalanta je još manje - istakao je Konte posle tog meča, pa je nastavio o atmosferi u svlačionici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte nikada ne razočara svojim bizarnim izjavama

Šaljem veliki aplauz za one igrače koji manje igraju, kao što su Galjardini, D'Ambrozio, Kolarov, Ranokija, Vesino, Jang... Oni su naša snaga. Veliki aplauz moram da uputim Aleksandru Kolarovu, koji je svojim karakterom i mudrošću od velikog značaja za ovaj tim. On govori prave stvari u pravo vreme, a pomenutim igračima se treba zahvaliti jer ulažu i veći napor od onih koji igraju - objasnio je temperamentni stručnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolarov u dresu Intera ima svega 712 odigranih minuta

Tada je Konte izazvao smeh svih prisutnih svojim odogovorom na pitanje "Da li mislite da vam je Skudeto već u džepu?".

Ako pogledam u svoj džep, naći ću 40 evra, koji su mi ostali kada sam sipao gorivo... Moramo da nastavimo da pobeđujemo, pred nama su dve teške utakmice do odlaska na pauzu zbog termina za reprezentacije. Prva protiv Torina koji se bori za opstanak, a druga protiv Sausola koji je namučio mnoge ove sezone - našalio se Antonio Konte.

Nije jasno koliko će se Kolarov još zadržati među "nerazurima", ima ima svega 712 minuta na terenu od prelaska iz Rome, ali je jasno da gde god ode, ovaj prekaljeni veteran i dalje može da ostavi veoma jak utisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading