PRAVDA ZA ŠAKIRU: Gnusan potez navijača PSŽ-a, grupa u kojoj je sve više Hrvata i Albanaca NA DAN ŽENA NAPALA PIKEOVU IZABRANICU!

Autor:

Sport

08.03.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači najvećeg kluba u Parizu još jednom su pokazali da su razularena banda nasilnika kojoj je mesto u zatvoru, a ne na tribinama velelepnog stadiona poput "Parka Prinčeva".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šakira je pretrpela gnusan napad navijača PSŽ-a, i to na 8. mart!

Navijačka grupa PSŽ-a zvana "Bulonj bojs", koja u svojim redovima gaji sve veći broj hrvatskih i albanskih huligana, izazvala je ogroman skandal kada je otkrila svoju koreografiju pred odlučujući meč sa Barselonom u Ligi šampiona.

Naime, oni su okačili zastavu na kojoj su, ni manje ni više nego na 8. mart, partnerku Đerara Pikea, kolumbijsku pop kraljicu Šakiru, nazvali prostitutkom!

Ovaj par ima i decu zajedno iako nisu u braku, jedan od njihovih sinovac čak je dobio srpsko ime, Milan, ali PSŽ-ovi navijači nisu pokazali bilo kakvo poštovanje, već su okačili natpis na kome piše "Šakira at la Jonquera", što se odnosi na špansku granicu sa francuskom u Kataloniji, gde je prostitucija veoma popularna.

Ovo nije prvi put da je Šakira bila na meti protivnika Barse, pošto su 2016. gradski rivali, navijači Espanjola, na derbiju pevali "Šakira je svačija".

Armija Šakirinih fanova munjevito je reagovala na društvenim mrežama, pa se uveliko traga za izgrednicima, mada će ih među "Bulonj bojsima" teško pronaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading