Anćeloti doneo odluku, Maks Alegri poveo pobunu! Italija u prašini!

Autor:

Sport

18.11.2017

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je šansa da će Karlo Anćeloti odbiti posao selektora Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alegri predvodi pobunu

On se ne vidi u toj ulozi, smatra da je fudbalu potrebna reforma i ne želi da uđe u sistem u kome rukovodi predsednik Tavekijo koji ga je i zvao. Bivši trener Milana je odbio da vodi i reprezentaciju Saudijske Arabije na Mundijalu, neće preuzeti ni Hrvate, čekaće do početka nove sezone.

Ovo je procurelo preko agenta Branćinija koji je uticajan i dobro obavešten agent, i koji je i Gvardiolu i Anćelotija doveo u Bajern.

Italija sada mora da se okrene traženju drugog trenera, Konte ne želi klupu ponovo, Manćini šalje neodređene poruke.

Pravi šok je stigao od strane Maksa Alegrija, trenera Juventusa. On će istupiti iz asocijacije trenera koja je podržala ostanak predsednika saveza. Naime, on smatra da je prvi čovek trenerskog udruženja Renco Ulivijeri obrukao sve trener svojom podrškom prvom čoveku italijanskog fudbala.

Juventus je klub koji je najveći protivnik i saveza i Tavekija, oni su od početka bili protiv, ali ovo je Alegrijev lični čin, mada se očekuje da će još trenera Serije A pokazati "kičmu" i krenuti istim putem.

Drugim rečima, oni se, kako navodi "Korijere Delo Sport", stide ovoga što se dešava i apsolutno smatraju da svi treba da podnesu ostavke posle neuspeha Italije. Pošto Ulivijeri nije zaštitio njihove interese, ovo je čin podrške zahtevu za smenu Karla Tavekija koji ne namerava da odstupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading