BAJERN BI DA "PREĐE IGRICU": Još jedna zvezda Borusije kreće putem Levandovskog, Flik otkrio NEVEROVATAN TRANSFER PLAN!

Autor:

Sport

07.03.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern već čitavu večnost drži ostatak Bundeslige "za gušu", pa rivalima otima šta hoće, kad hoće. Retko mogu manji klubovi u Nemačkoj da odole finansijskoj sili kakva su Bavarci, pa bi još jedna zvezda ne samo nemačkog, već i svetskog fudbala uskoro mogla da se nađe na "Alijanc Areni".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Bajerna Hansi Flik ne krije želju da dovede zvezdu Borusije!

Kako je istakao Hansi Flik, trener Bajerna, u razogovoru sa "Skaj Sportsom", Erling Holand među glavnim je metama kluba!

Raskošan talenat mladog džina iz Norveške odavno je izašao na videlo, tokom čitave karijere do sada beleži u proseku preko gola po utakmici, pa je apsolutno jasno zašto ga Bajern želi.

Robert Levandovski možda jeste najbolji napadač na planeti već godinama, ali je zagazio u 32. godinu, pa Flik, Rumenige i ostatak komande uveliko planira za budućnost.

- Ne mogu ništa da isključim kada je dovođenje Holanda u Bajern u pitanju. On je neverovatan prospekt - kratak je i jasan bio Flik.

 

 

Holand, koji bi u slučaju da privhati Bajernovu ponudu nastavio bogatu tradiciju prelazaka iz Vestfalije u Bavariju.

Momci poput Matsa Humelsa, Marija Gecea, pa i samog Levandovskog poslednjih su godinama zamenili žuto-crni za crveni dres, pa ne bi bio preveliki šok da i Holand uradi isto.

Momak koji ove sezone ima 19 golova na 19 mečeva takođe je na meti drugih velikana, poput PSŽ-a, Mančester sitija i Reala, ali je projekat u Minhenu uvek ozbiljan, pa bi tamo možda i najveću šansu imao da se okiti nerealnom količinom zlata, kako domaćeg, tako i evropskog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Holand ove sezone ima 19 golova na 19 utakmica

Vrednost mu je procenjena na 110 miliona evra, ali će "milioneri" bez tračka sumnje tražiti znatno više. 

Možda čak dođe i do delimične trampe, pošto su proteklih meseci iz Nemačke isplivavale vesti o interesovanju Borusije za ultra-talentovanog Fijetea Arpa, koji bi se u tom slučaju pokušao da zameni Holanda u špicu napada ekipe iz Dortmunda.

Bilo kako bilo, ukoliko Bajern stvarno dovede jednog od najsvetliji bisera svetskog fudbala, teško bilo kojoj odbrani koja bude morala da zaustavi tandem Holand-Levandovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading