POTPUNI RASPAD SISTEMA: Liverpul izgubio od Mitrovića, sledi mu grčevita borba za plasman u Ligu Evrope!

Autor:

Sport

07.03.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula doživeli su šesti uzastopni poraz na Enfildu u Premijer ligi. Ovog puta bolji od njih bio je Fulam rezultatom 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Liverpul se potpuno raspao u 2021. godini i posle novog neuspeha ugrožem mu je i plasman u Ligu Evrope naredne sezone.

U timu sa "Krejven kotidža" od 85. minuta igrao je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović. Imao je jedan solidan pokušaj u 89. minutu, ali taj udarac nije imao dovoljno snage da ozbiljnije ugrozi gol domaćina. Uz to u nadoknadi vfremena zaradio je i žuti karton zbog prigovora.

Liverpul je odigrao još jednu katastrofalnu partiju i Fulam je maltene rutinski stigao do velika tri boda koja mu žestoko uvećavaju šanse da opstane u Premijer ligi.

U prvom poluvremenu Parkerov tim je dominirao. Imao je londonski tim čak četiri velike šanse za gol, dok se Liverpul mučio da uopšte pripreti golu Alfonsa Areole. 

Posle četiri neuspela pokušaja, peti je završio u mreži i to u 45. minutu kada je Mario Lemina natrčao na odbijenu loptu i poslao je u mrežu kraj desne stative gola Alisona Bekera.

Očekivalo se da će se Liverpul probuditi u nastavku i preokrenuti, ali ništa od toga, i pored nekoliko prilika.

Diogo Žota je u 48. minutu imao veliku šansu, kao i Sadio Mane u 70. i Đerdan Đaćiri u 72. minutu. Fulam je odoleo svim pritiscima i zabeležio petu pobedu u sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading