NIKO ME NIJE ZVAO PET GODINA: Uroš Đurđević OBJASNIO zašto je Srbiju ZAMENIO Crnom Gorom!

Autor:

Sport

07.03.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurđević otvoreno o debiju za Crnogorce, pa upoerdio Leonarda i Jovetića.

RepublikaFoto: Starsport
"Novi Crnogorac" - Uroš Đurđević

Centarfor Sportinga iz Hihona Uroš Đurđević i definitivno se našao na spisku selektora Crne Gore Miodraga Radulovića, a na promociji je obrazložio zbog čega je odlučio da "orlove" zameni "sokolovima".

Nekadašnji golgeter Partizana ističe kako nije imao komunikaciju ni sa kim iz selekcije Srbije poslednjih pet godina, da se nalazi u najboljim godinama i da želi da se dokaže u reprezentativnom fudbalu.

Želim da igram, imam 27 godina, želim da se dokažem u nacionalnom timu. Kada smo stupili u kontakt, početkom godine, nisam imao dilemu. Što se tiče Srbije, imao sam jedan poziv, pre skoro pet godina, bio sam na klupi protiv Gruzije. Posle toga nisam imao komunikaciju - rekao je Đurđević.

Novopečeni "đetić" obećava da će da pruži maksimum.

Mislim da mogu dosta da pružim, a od mene može da se očekuje da uvek dam maksimum, to sam radio gde god sam igrao . Igram dobro, klub igra dobro, verujem da ću to da prenesem i u reprezentaciji.

Za kraj, on je upitan da uporedi Leonarda, sa kojim je činio perfektan tandem u Partizanu, sa uzdanicom crnogorske reprezentacije Stevanom Jovetićem.

- Stevan je mnogo bolji igrač od Leonarda, iako je Leonardo zaista majstor. Naravno da očekujem da ćemo da budemo dobar tandem, lepo je igrati sa takvim asom - zaključio je Uroš Đurđević.

RepublikaFoto: Starsport
Po Đurđeviću bolji od Leonarda - bivši kapiten Partizana Stevan Jovetić

Reprezentaciju Crne Gore čekaju na početku kvalifikacija za Mundijal dueli sa Letonjom (24.3.), Gibraltarom (27.3.) i Norveškom (30.3.).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading