CRNO NA BELO: Još jedan Srbin postao Crnogorac!

Autor:

Sport

07.03.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore dobila veliko pojačanje iz Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Srbija - Crna Gora u Ligi nacija

Miodrag Radulović, novi selektor Crne Gore, sačinio je spisak fudbalera na koje računa za start kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a na njemu se nalazi i bivši centarfor Partizana Uroš Đurđević.

Na pisku "sokolova" su:

Golmani Milan Mijatović (MTK), Matija Šarkić (Šruzberi);

Defanzivci Stefan Savić (Atletiko Madrid), Marko Simić (Liepaja), Žarko Tomašević (Astana), Adam Marušić (Lacio), Risto Radunović (FCSB), Igor Vujačić (Partizan), Momčilo Raspopović (Astra), Dušan Lagator (Visla Plock), Esteban Saveljić (Rajo Valjekano), Ilija Martinović (Maribor);

Vezisti Nikola Vukčević (Levante), Vladimir Jovović (Jablonec), Nebojša Kosović (Kajrat), Aleksandar Boljević (Eupen), Aleksandar Šćekić (Partizan), Marko Bakić (Muskron), Sead Hakšabanović (Norčeping);

Napadači Stevan Jovetić (Monako), Uroš Đurđević (Hihon), Fatos Bećiraj (Bnei Jahuda), Dino Islamović (Rozenborg).

Reprezentaciju Crne Gore čekaju na početku kvalifikacija za Mundijal dueli sa Letonjom (24.3.), Gibraltarom (27.3.) i Norveškom (30.3.).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading