KLJUČEVI SU KOD BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Pitali su Makarića o TRANSFERU, prvi strelac Superlige PROGOVORIO o budućnosti!

Autor:

Sport

07.03.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor Radnika iz Surdulice Milan Makarić istakao je da mu prija rad trenera Slavoljuba Đorđevića, a lične planove trenutno vezuje samo za superligaša sa juga Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Radnika Milan Makarić na meču protiv Crvene zvezde

Napadač Radnika Milan Makarić, prvi strelac Superlige Srbije sa 17 pogodaka, istakao je sjajnu saradnju sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem, a poručio je da svoju budućnost trenutno vezuje samo za Surduličane.

Sa ljudima iz kluba sam imao dogovor da ukoliko bude ponude koja se ne odbija da imam odrešene ruke. Voleo bih da završim započeto sa Radnikom pa da na leto sednemo i vidimo koja je najbolja opcija. Imam ugovor sa Radnikom i glava mi je u potpunosti u klubu ne želim da mi bilo šta odvlači pažnju - otkrio je Makarić, a potom se osvrnuo na rad bivšeg trenera omladinaca Crvene zvezde: 

Ostvarili smo veoma dobar rezultat, od dolaska Slavoljuba Đorđevića igramo sjajan fudbal. Postižemo dosta golova, uneo je kompaktnost i svi smo zadovoljni kako stručni štab radi posao. Timska igra je izbacila mene kao pojedinca, ali smo videli protiv Javora da i drugi igrači postižu golove i što je najbitnije od svega ekipa igra dobro. Prija mi rad sa aktuelnim stručnim štabom, Đorđević je izvanredan čovek i trener što pokazuju rezultati. Uspehe je pre Radnika beležio i sa omladincima Zvezde. Odgovara mi njegov sistem igre. Ne bih da izostavim ni pomoćng trenera Predraga Ranđelovića, ne treba da trošim reči na to kakav je napadač bio i zaista je privilegija da učim od njega. Značajan posao obavlja i Igor Delibašić koji je zadužen za fizičku spremu i obavlja neverovatan posao na tom polju. Đorđević je napravio stručni tim koji će siguran sam dostići daleke domete - zaključio je Milan Makarić.

Podsetimo, Makarić (25) je ponikao u Vojvodini, u Radnik je došao iz niškog Radničkog, a nedavno je upisao debitantski nastup u dresu reprezentacije Srbije tokom "američke turneje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading