VIDIĆ JE VRH VRHOVA! Bivši reprezentativac i MILJENIK "Delija" pravo u CENTAR o LEGENDI srpskog fudbala!

Autor:

Sport

06.03.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vidić je ostavio snažan utisak na reprezentativnog defanzivca.

Bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić

Milan Biševac, bivši reprezentativac Srbije, apostrofirao je nekadašnjeg kapitena Mančester junajteda Nemanju Vidića kao "najboljeg saigrača" sa kojim je igrao na terenu.

Ono što Užičanina izdvaja od ostalih je autoritet.

Sa Vidom (Nemanja Vidić, prim.aut) nisam mnogo igrao, možda dve-tri utakmice u reprezentaciji, ali bilo mi je vrh! Imao sam ogromnu sigurnost uz njega. Sećam se protiv Estonije 1:1, kiša, loš teren, primimo gol u 90. minutu iz slobodnjaka sa 30 metara, ali tih 90 minuta sa njim... Kad god se okrenem, tu je iza mene i samo govori ne brini ništa. Mnoge detalje sam naučio od njega: nikada ne spuštaj glavu dole, ni sekund, s loptom odmah traži slobodnog igrača ili je ispucavaj... Malo i podvikne, ali ne da se uplašiš, već onako očinski. Igrao sam kasnije i sa Umtitijem koji je isto odličan igrač, sa Aleksom u Pari Sen Žermenu, gde je bio i Mamadu Sako, pa Bane Ivanović... Svi su oni odlični igrači, ali eto, Vida mi je top. I autoritet i pojava - izjavio je Biševac.

RepublikaFoto: Starsport
Biševac u dresu Crvene zvezde

Podsetimo, Biševac (37) je dres "orlova" nosio 19 puta, za Crvenu zvezdu je igrao u periodu od 2004-2006. godine, a potom je karijeru sa uspehom gradio u Francuskoj, gde je promenio brojne klubove (Lens, Valensijen, PSŽ, Lion, Mec). Jedno vreme je igrao za Lacio, a u intervjuu za "Mocartsport" je takođe poručio da nije želeo da se vrati na "Marakanu" u poznim igračkim godinama, kako ne bi zauzimao mesto nekome od mlađih fudbalera. Iako je sarađivao sa mnogim veličinama u srcu odbrane, Vidić je za Biševca poseban...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading