LOŠE IGRE, ALI I JOŠ NEŠTO: Piksi objasnio zašto je Kolarov SKLONJEN iz reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

05.03.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi je već krenuo sa radikalnim potezima, čim je seo na klupu "orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi i Aleksandar Kolarov

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je prvi spisak igrača na koje računa za start kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Naš proslavljeni reprezentativac je indirektno obrazložio činjenicu da nije pozvao defanzivca Intera Aleksandra Kolarova time što nije bio zadovoljan "ranijim igrama", "ali i nekim drugim stvarima".

– Mi smo zvanično objavili spisak, ali moj aganžman traje već mesec dana. To su analize rivala i naših utakmica. Ja moram da budem spreman za ono što me čeka. Ovo je selekcija naše zemlje i svi navijamo za nju. Bez obzira za koji klub navijaš. Interes svih je da naš fudbal doživi uspeh, da napravi jednu igru koja će pleniti i zadovoljiti sve koji budu gledali. Zato su promene neophodne. Nije to stvar da li ću se ja nekome zahvaliti ili ne, tu je jasno da neki igrači ne mogu da nastave u ovom ritmu. Prvo što nisam zadovoljan kako su igrali, a tu su i neke druge stvari u pitanju. Odluka za spisak je isključivo na meni– rekao je Stojković.

RepublikaFoto: Starsport
Izostavljen sa spiska - Aleksandar Kolarov

Kvalifikacije za SP u Kataru, Srbija otvara 24. marta utakmicom protiv Republike Irske u Beogradu. Samo tri dana kasnije, “orlovima” u goste stiže Portugalija, a prvi “prozor” zatvara se gostovanjem u Azerbejdžanu 30. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading