ŽOZE MURINJO PIKIRAO SRBINA: Bivši vezista Partizana na meti Totenhema!

Autor:

Sport

05.03.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo se polako sprema za letnji prelazni rok u Totenhemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Klub iz Severnog Londona se grčevito bori za plasman u Ligu šampiona, a od toga bi mogla da zavisi i  budućnost Žozea Murinja na klupi Pevaca.

Ukoliko Portugalac ostane menadžer Totenhema jedna od prvih želja u letnjem prelaznom roku biće mu bivši vezista Partizana Saša Lukić.

On igra sjajnu sezonu u dresu Torina i jedan je od najboljih igrača italijanskog kluba. Lukić sa Bikovima ima ugovor do 2023. godine, ali bi već za nekoliko meseci mogao da krene put Premijer lige.

"Tutomerkato" prenosi da Murinjova želja da dovede Lukića uopšte nije iznenađujuća, pošto je Portugalac poznat po tome da da voli da dovodi igrače koji mogu da ispunje njegove taktičke zamisli na terenu. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saša Lukić

Pored Totenhema za Lukićeve usluge interesuje se još jedan londonski klub, Kristal Palas. Klub sa Selhrst parka je srpskog vezistu hteo još u januaru, ali do dogovora dva kluba nije došlo.

Podsetimo, Lukić se našao na prvom spisku novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading