DŽONATAN KAFU NASTAVLJA DA PROPADA: Veliki promašaj Crvene zvezde potpisao za 11. klub u karijeri!

Autor:

Sport

05.03.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonatan Kafu je jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde u poslednjoj deceniji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Džonatan Kafu

Kafu sada ima novi klub, pošto je iz Korintijansa prešao na pozajmicu u Kujabu. Radi se o timu koji je nedavno izborio plasman u najjači rang brazilskog fudbala.

Transfer još nije ozvaničen zbog papirologije, ali je Kafu već trenirao sa novim saigračima. Kujaba će mu biti čak 11. klub u karijeri.

Prethodno je igrao za Rio Klaro, Desportivo Brazil, Boavistu, Pirasababu, Ponte Pretu, Sao Paulo, Ludogorec, Bordo, Crvenu zvezdu, Al Hazm i Korintijans.

Kafu je početkom novembra potpisao višegodišnji ugovor sa Korintijansom, ali nije uspeo da se izbori za veću minutažu u gigantu brazilskog fudbala.

Njegov novi klub, Kujaba je tim iz istoimenog grada u saveznoj državi Mato Groso. Osnovana je 2001. godine, a na početku postojanja plate u klubu bile su svega 50 evra. Nepunih dvadeset godina kasnije, Kujaba će imati priliku da igra protiv najjačih klubova iz Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading