LIVERPUL NA IVICI AMBISA: Mane i Salah u RATU do istrebljenja!

Autor:

Sport

05.03.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula doživeli su peti uzastopni poraz na Enfildu u Premijer ligi, a posle duela sa Čelsijem pod lupom engleske javnosti je odnos Sadia Manea i Mohameda Salaha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Sadio Mane

Legendarni napadač Majkl Oven prokomentarisao je jednu situaciju sa meča na Enfildu u kojoj Mane nije iskoristio duel sa Kanselom da iznudi najstrožu kaznu.

- Ne mogu da verujem da nije pao u toj situaciji... U redu, bio je to dobar prijem i verovatno je pomislio da može da postigne gol. Ali nešto slično je uradio i nedavno protiv Šefilda. Samo se pitam da li je to zato što je Salah prvi izvođač penala. Možda je Mane pomislio da će Salah dobiti priliku da postigne novi gol ako on padne. Svedoci smo da se njih dvojica jure za status najboljeg strelca već nekoliko sezona.

Oven je svestan da će ova teorija izazvati podsmeh u javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Oven

- Možda je ovo pomalo luda teorija, ali njih dvojica imaju ogroman takmičarski duh... Videli smo već situacije da jedan drugom ne žele da dodaju loptu u šansama. Videli smo sebičnost i pomalo nezadovoljstva u njihovim reakcijama. Tako mi je ova teroija i prošla kroz glavu jer sam već video Manea pre da pada u ovakvim situacijama - istakao je Oven.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading