(VIDEO) OVO MOŽE SAMO IBRI DA SE DOGODI: Zlatan STOPIRAO do Sanrema, a onda ga je vozač ŠOKIRAO!

Autor:

Sport

05.03.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović je učestvovao na muzičkom festivalu u Sanremu zajedno sa Sinišom Mihajlovićem, a situacija koja je prethodila spektaklu verovatno može da se dogodi samo popularnom Ibri.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Zlatan Ibrahimović na Sanremu

Naime, fudbaler Milana je naišao na ogroman zastoj na putu do San Rema, proveo je u kolima tri sata i rekao vozaču da će da izađe iz kola i da stopira!

- Bio je udes i posle tri sata u kolima rekao sam vozaču da me pusti da izađem. Zaustavio sam motociklistu i zamolio ga – možeš da me odvedeš do Sanrema? Srećom, bio je navijač Milana. Kada smo stigli ovde otkrio mi je – ovo je bio prvi put da sam vozio po auto-putu- nasmejao se Ibrahimović dok je pričao.

On je u sredu uz zvuke pesme Nade Topčagić otvorio Sanremo, ali je u četvrtak da se vrati kući u Milan, jer je njegov tim igrao protiv Udinezea, a kada se ponovo zaputio na festival zadesila ga je pomenuta situacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading