ŠPANCI BRUJE: On je NOVA UZDANICA Dragana Stojkovića Piksija!

Autor:

Sport

05.03.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je najavio da će na spisku za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo biti nekih iznenađenja, a Španci javljaju ko je potencijalno novo ime.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Čuveni španski list "As" navodi da je napadač Sportinga iz Hihona Uroš Đurđević siguran na preliminarnom spisku novog selektora "orlova".

Naravno, ovo je samo mišljenje Španaca i ostaje da se vidi da li će strelac 17 golova u Segundi dobiti poziv u reprezentaciju.

- Kao da Sporting nema dovoljno problema u timu sa povredama, stručni štab mora da čeka na pozive za reprezentacije na kraju meseca. Uroš Đurđević bi mogao da postane glavna perjanica Srbije u narednim danima, za mečeve sa Republikom Irskom (24. marta), Portugalijom (27. marta) i Azerbejdžanom (30. marta). Srpski selektor Dragan Stojković je objavio pre nekoliko dana da će biti iznenađenja na spisku igrača za početak kvalifikacija za Mundijal. Đuka je srpski napadač koji ima najbolje brojke ove sezone i niko ne sumnja da će on biti jedno od novih imena na spisku – navodi se u tekstu "Asa".

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Đurđević

Bivši napadač Partizana stvarno briljira ove sezone u drugom rangu španskog fudbala i poziv u nacionalni tim ne bi predstavljao nikakvo iznenađenje.

Ovaj 27-godišnji napadač je već jednom bio na okupljanju reprezentacije Srbije, dok je selektor bio Slavoljub Muslin, ali tada nije dobio priliku da debituje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading