EKSKLUZIVNO: Crvena zvezda vraća kapitena? Stigao ODGOVOR sa "Marakane"!

Autor:

Sport

04.03.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana se spekulisalo da bi Crvena zvezde mogla da vrati nekadašnjeg kapitena, Marka Petkovića, ali stiže odgovor sa "Marakane"!

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Nakon zaista sjajnog dosadašnjeg dela sezone, Petković je ponovo zavredio pažnju fudbalske javnosti, a kako nam je potvrđeno sa "Marakane" od povratka neće biti ništa, bar za sada...

Poziciju desnog beka u Crvenoj zvezdi za sada popunjavaju Milan Gajić i Marko Gobeljić, koji se poslednjih desetak dana nalazi na udaru javnosti, pa je ova pozicija prioritet u narednom prelaznom roku na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
Marko Petković

Petković ima 28 godina, bivši je dugogodišnji prvotimac Crvene zvezde i njen kapiten. Ove sezone na 13 utakmica u dresu TSC-a upisao je tri pogotka i redovno se nalazi u sastavu.

Nakon što je otišao sa "Marakane" branio je boje Spartaka iz Moskve i portugalske Tondele, nakon čega se vratio u Srbiju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading