TRESE SE MADRID ZBOG MURINJOVIH REČI: Portugalac PROGOVORIO o Bejlu - pitajte Zidana...

Autor:

Sport

04.03.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Totenhema Žoze Murinjo je progovorio o statusu Gereta Bejla i njegovom povratku u Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl i Žoze Murinjo

Portugalac je rekao da će Real Madrid odlučiti o tome da li će fudbaler Garet Bejl ostati još jednu sezonu na pozajmici u londonskom klubu.

Bejl je u septembru došao u Totenhem na pozajmicu iz Reala, gde u poslednje dve sezone gotovo da nije igrao.

Upitan da li bi želeo da Bejl ostane i naredne sezone, Murinjo je ima spreman odgovor.

- U vezi sa tim moraćete da kontaktirate vaše kolege iz Madrida, da oni pitaju (Zinedina) Zidana, pošto je Bejl fudbaler Real Madrida". "On nije Totenhemov igrač, pa je sve u rukama Real Madrida. Njihov igrač ima godinu dana ugovora i imaju moć u svojim rukama. Ja samo imam igrača na pozajmici i pokušavam da iz njega izvučem najbolje za Totenhem. Vodimo računa o igraču na pozajmici, ali imamo i poštovanje za klub koji je pozajmio fudbalera- naveo je Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je rekao i da su povrede uticale psihički na Bejla, koji je sada srećan u okruženju u kome uživa.

- Kada je fudbaler povređen, to je lična stvar, verujem da igračima ostaju ožiljci. Mnogo puta ožiljci nisu samo fizički, već i emotivni i potrebno je vreme za oporavak. Morate da budete strpljivi, mi smo se brinuli o njemu najbolje što smo mogli i tako će biti do poslednjeg dana. Sve smo mu stavili na raspolaganje, trenere, medicinski tim, nauku i verujem da na njegovo zadovoljstvo utiču i prijatelji koje ima u svlačionici- naveo je.

- On je srećan, ali nedostaje mu ona sreća u vezi sa igranjem na visokom nivou. U ovom trenutku je on tu, srećan je i nadam se da možemo dobro da upravljamo minutima, utakmicama i njegovim osećanjima. On je odgovoran, dali smo mu tu odgovornost pošto on poznaje svoje telo i komunikacija je veoma dobra. Upravljamo situacijom najbolje što možemo- dodao je portugalski trener.

Murinjo je potvrdio da će Bejl večeras konkurisati za tim protiv Fulama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading