IZIGRALI PRAVILA: Loše vesti za Srbiju, Portugal u najjačem sastavu stiže u Beograd!

Autor:

Sport

04.03.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Portugala u Beograd, ipak, stižu u najjačem sastavu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

U četvrtak ujutru preneli smo da je menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer zabranio Brunu Fernandešu da se odazove pozivu reprezentacije Portugala, jer bi posle morao u karantin od 10 dana.

Razlog tome je što je Ujedinjeno Kraljevstvo izdalo crvenu listu od 33 države i po ulasku iz tih zemalja svako mora u desetodnevni karantin.

Portugalci su ekspresno reagovali i pronašli rešenje za ovaj veliki problem.

Tamošnji fudbalski savez odlučio je da se reprezentacije ne okupi u Portugalu, kao što je uobičajena praksa, već u Torinu.

Italija nije na crvenoj listi Ujedinjenog Kraljevstva, pa će Portugalci svoj prvi meč odigrati upravo u Torinu protiv Azerbejdžana 24. marta. Ovo je FS Portugala zvanično i potvrdio.

Tri dana kasnije uslediće duel u Beogradu protiv reprezentacije Srbije.

Portugalci sada nemaju nikakvih briga jer će onda timovi pustiti igrače poput Bruna, Bernarda Silve, Kansela, Rubena Dijaša i ostalih, s obzirom da po povratku neće morati u karantin, jer ni Italija ni Srbija nisu na crvenoj listi UK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading