Sergej preti Kolarovu, Ronaldo cepa "jorgan"

Sport

18.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan fudbalski vikend je pred ljubiteljima najvažnije sporedne stvari.

 

Kristijano Ronaldo

Tri sjajna derbija daće vam idealan izgovor da ostanete kod kuće prikovani uz televizor. Sve počinje u subotu od 13.30 (Sport klub 1), kada će Arsenal odmeriti snage na svom terenu protiv Totenhema. Sjajno će biti i u Madridu, gde Atletiko dočekuje Real, predvođen Kristijanom Ronaldom (20.45, Sport klub 1). Ipak, za Srbiju će svakako biti najzanimljiviji gradski derbi u Italiji koji će obeležiti duel dvojice "orlova" - Aleksandra Kolarova i Sergeja Milinković-Savića.

Sergej Milinković Savić

Rimski okršaj zakazan je za subotu od 18 časova (Arena sport 4) i biće posebno interesantno kako će se ponašati Kolarov, koji je u prošlosti branio boje nebeskoplavih. Prema njegovim rečima, on je surovi profesionalac koji će dati sve od sebe za pobedu "vučice".

- Ne mogu da izbrišem prošlost, ali ako dam gol Laciju, neću da skrivam radost. Proslaviću gol - rekao je Kolarov.

Aleksandar Kolarov

Srpski levi bek već je bio strelac u rimskom derbiju 2009. godine igrajući za Lacio, kada je praktično ceo teren pretrčao, predriblao nekoliko igrača i pogodio za pobedu od 4:2.

Sigurno je da će Kolarov biti u fokusu navijača, posebno Lacija, jer ne mogu da mu oproste što je posle nebeskoplavih i Mančester sitija potpisao za Romu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading