RFK “Grafičar “ na mapi projekata Evropske unije!

Autor:

Sport

03.03.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dvodnevnom seminaru koji je održan 27. i 28. februara 2021. u Duboju u okviru projekta “Stvaramo životne šampione: zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu” trenerima omladinske škole RFK "Grafičar", FK Maribor, FK Nova gorica, FK Doboj i FK Pelister predstavljene su aktivnosti čiji je cilj revitalizacija obrazovne i pedagoške uloge fudbala kao sporta.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Seminar “Stvaramo životne šampione: zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu”

- Izuzetno smo ponosni na ovaj projekat i saradnju sa Razvojnim centrom za mlade iz Beograda, kao i na saradnju sa ostalim klubovima iz regiona sa kojima delimo zajednički cilj; kreiranje zdravog okruženja i pravih vrednosti za buduće generacije. Savremeni fudbal je multi disciplinaran i konstantno napreduje, što predstavlja poseban izazov trenerima mladjih kategorija i zahteva neprekidnu edukaciju.

U saradnji sa profesorima sa univertziteta iz Turske, Srbije i Makedonije, treneri dobijaju nova saznanja iz oblasti psihologije i pedagogije koja će primenjivati u radu sa mladim igračima –izjavio je predsednik RFK "Grafičar" Slobodan Govedarica.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Projekat je podržan od strane mnogih afimrisanih igrača koji imaju zavidne nacionalne i internacionalne karijere. Zvezdinoj filijali, najdraža je podrška kapitena i golmana FK Crvena zvezda Milana Borjana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading