STANOJEVIĆEV PARTIZAN NADOMAK REKORDA: Mogu li crno-beli da nadmaše ovu brojku - ogroman motiv za derbi!

Autor:

Sport

03.03.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Aleksandra Stanojevića upisali su 14. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, a 13. u Superligi u derbiju kola protiv Vojvodine, pa su crno-beli tako stigli nadomak rekorda!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Najbolji učinak koji je trener crno-belih Stanojević svojevremeno ostvario bio je 16 pobeda zaredom u sezoni 2011/12 u svom prvom mandatu na klupi tima.

Partizan je tada posle bolnog poraza od Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope nanizao 16 pobeda u periodu koji je trajao od kraja avgusta do prve polovine decembra.

Šta je potrebno da Stanojević obori rekord u Partizanu...

RepublikaFoto: Starsport

Crno-beli sledeći meč igraju u nedelju protiv Rada, a potom ih u sredu očekuje četvrtfinale Kupa Srbije protiv Voždovca, dok bi onda protiv Zlatibora u Humskoj mogli i da stignu rekord.

Ako nastave sa pobedama sve do 7. aprila (posle Zlatibora im slede Bačka i Metalac), Partizan će tog dana u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde juriti 20. pobedu u nizu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading