RADE MI IZA LEĐA: Lalatović rešio da PROGOVORI, trese se Humska od OVIH REČI trenera Vojvodine!

Autor:

Sport

02.03.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči derbija Partizan-Vojvodina, Lalatović bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Fudbaleri Vojvodine od 16 časova gostuju Partizanu u 25. kolu Superlige Srbije, a uoči derbija trener "lala" Nenad Lalatović ostao je pri svojim stavovima izrečenim na račun uprave Novosađana.

- Pa nisam (promenio stav prim. aut.). To se dešava iza mojih leđa, pokrenut je disciplinski postupak protiv mene. Oni kažu da nije na meni da se borim za plate, ali ja verujem da jeste. Imaćemo lep budžet, ne žele da ga raspodeljuje Nenad Lalatović, već oni. Ja težim velikoj i jakoj Vojvodini, ispisao sam istoriju ovog kluba i hoću da postanem trener sa najviše pobeda. To smeta nekima u Novom Sadu, ali ja se borim za Vošu - poručio je Lalatović za TV Arena neposredno pred meč u Humskoj.

On je dodao da mu igranje protiv "parnog valjka" uvek predstavlja dodatni motiv, a poručio je da je veliki prijatelj sa strategom crno-belih Aleksandrom Stanojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading