ZVEZDA SE POHVALILA: Nezapamćeno! Apsolutna DOMINACIJA Njegoša Petrovića!

Autor:

Sport

02.03.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista sjajan u "četvorci" protiv Novosađana.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović

Zabeležila je Crvena zvezda još jednu sigurnu pobedu savladavši Proleter rezultatom 4:0, a jedan fudbaler koji se apsolutno po svim statističkim parametrima izdvojio je Njegoš Petrović.

Ne samo što tu činjenicu potvrđuje i InStat, gde Petrović ima najveći index (311), već se i „golim“ okom posmatrača videlo da je talentovani vezni fudbaler iz Krupnja bio nezaustavljiv za rivale iz Proletera. Naletali su na „zid“ fudbaleri Slane Bare, jer statistika kaže da je Petrović ukupno 15 od 17 duela osvojio u svoju korist, po čemu je najbolji u obe ekipe.

Petrović je učestvovao u čak 110 napada našeg tima i po tome je drugi, jer je Degenek to učinio četiri puta više. Siguran je bio u „podeli“ pasova, jer je 64 od 72 dodavanja završilo tamo gde ih je mladi reprezentativac Srbije namenio. Poslao je čak „tri“ ključna pasa, a čak 47 dodavanja su njemu poslali saigrači, što znači da se uzdaju u ono šta će Petrović da uradi sa loptom posle toga. Cela ekipa Crvene zvezde se istakla u tom segmentu jer je imala ukupno 86 posto tačnih dodavanja, a odavno je još utvrđeno da se igra Dejana Stankovića upravo zasniva na tome.

O tome koliko je bio uspešan u oba smera, vidi se u tome da je Petrović oduzeo čak 14 lopti, po čemu je bio najbolji u crveno-belom, a bio je i maksimalan u driblinzima (tri od tri).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading