PIKSI DOVODI LEGENDU PARTIZANA MEĐU "ORLOVE": Selektor povukao ključni potez!

Autor:

Sport

01.03.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije ima novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, a ostalo je samo da i zvanično otkrije imena svojih najbližih saradnika.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Već smo pisali da Piksi planira da na funkciji direktora reprezentacije bude nekadašnji golman Crvene zvezde, Stevan Stojanović.

Planirane su i promene u stručnom timu, veruje se da tu neće biti mesta za kondicionog trenera u prethodnom sazivu, Andreje Milutinovića i da će Stojković dovesti Japanca Kacuhita Kinošija.

Uz sve to, veruje se da u stručnom štabu biti bivši igrači Crvene zvezde, Bratislav Živković i Marko Perović, ali i bivši kapiten Partizana, Saša Ilić, piše "Blic".

RepublikaFoto: Starsport

U svakom slučaju, vremena nema puno, Srbija već 24. marta igra meč sa Republikom Irskom u Beogradu, potom u goste dolazi Portugal, da bi se prva kvalifikaciona nedelja za SP završila gostovanjem Azerbejdžanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading