UDARNA VEST U KATALONIJI: Uhapšen Bartomeu, policija ČEŠLJA "Kamp Nou"!

Autor:

Sport

01.03.2021

11:28 >> 11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opsežnoj policijskoj akciji priveden je bivši predsednik Barselone Đozep Marija Bertomeu, a organi reda vrše istragu na kultnom stadionu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Kamp Nou" - dom fudbalera Barselone

Kako prenosi "El Pais", uhapšeni su bivši predsednik Đozep Marija Bartomeu, direktor Oskar Grau, čelnik pravne službe Roman Gomes Ponti i predsednički savetnik Haume Masferer.

Španski mediji su izvestili da je operacija povezana sa prošlogodišnjim "Barsagejtom", u kojem su klupski zvaničnici optuženi za kampanju "blaćenja" sadašnjih i bivših igrača koji su bili kritični prema klubu i tadašnjem predsedniku Bartomeuu.

Bartomeu je prošle godine sa svojim upravnim odborom podneo ostavku nakon kontroverze oko ostanka najboljeg fudbalera "blaugrane" Lionela Mesija. Oni su tada unajmili kompaniju sa ciljem da poprave ugled velikana, a ona je putem lažnih naloga na društvenim mrežama "targetirala" nepodobne, od legendi koji su bili kritički nastrojeni prema klubu do opozicije rukovodstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading