GVARDIOLA ODUŠEVLJEN SRBINOM: Bivši igrač Zvezde od narednog leta u Sitiju?

Autor:

Sport

27.02.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Aleksandra Kolarova još jedan Srbin bi mogao da zaigra u prvom timu Mančester sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zadivljen Ivanom Ilićem... Pep Gvardiola

Ivan Ilić ove sezone igra maestralno u dresu Verone.

On se u Italiji nalazi kao pozajmljeni fudbaler Mančester sitija, a Pep Gvardiola je oduševljen partijama bivšeg igrača Crvene zvezde.

Španski stručnjak planira da Ilića uklopi u Sitijev tim već narednog leta. Ovakve informacije stižu od specijalizovanih i dobro upućenih izvora sa samog Etihada.

Podsetimo, Ivan Ilić je zajedno sa bratom Lukom otkupljen od strane Građana 2017. godine. On je od tada bio na nekoliko pozajmica, prvo je bio ostavljen u Zvezdi, a onda je nosio dres Zemuna. Debitantski inostrani angažman imao je u holandskoj NAC Bredi, gde je pružao sjajne partije.o inostrano iskustvo imao je u NAC Bredi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Ilić u društvu Darka Lazovića

Ove sezone je odigrao 18 mečeva u Seriji A za Veronu i postigao je dva gola. Igrao je i u Kupu Italije, i tamo je uspeo da se nađe među strelcima. U sistemima hrvatskog trenera Jurića nastupa kao centralni i defanzivni vezni.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading