EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Terzić i Borjan sabrali utiske u avionu za Beograd, KAPITEN VATRENO BRANIO tragičara protiv Milana!

Autor:

Sport

26.02.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako suočiti se sa ispadanjem iz Lige Evrope, posebno kada ste u većem delu dvomeča bili bolji tim, ali Zvezda upravo tako nešto mora da prebrodi, čega su svesni već u avionu na putu nazad ka Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde možda nisu prošli dalje u Ligi Evrope, ali razloga za optimizam ima na pretek
Foto: Republika

Zvezdan Terzić i Milan Borjan izneli su svoje viđenje dvomeča sa Milanom, gde su se dotakli pregršti zanimljivih tema.

Prvi je govorio kapiten crveno-belih, koji je posle nekoliko standardnih floskula stao u vatrenu odbranu tragičara u revanšu sa "rosonerima", Marka Gobeljića, koji je najpre promašio možda i najbolju priliku Zvezde na meču, a onda zaradio i potpuno nezasluženi crveni karton.

- Pokazali smo da smo veliki i da možemo da se nosimo sa velikim klubovima. Velika žal ostaje što nismo ovaj skalp skupili, ali moramo dalje, jurimo duplu krunu. Krenuo sam na korner, mogao je da nas pusti sudija da ga izvedemo, ali šta da se radi, to je fudbal - počeo je kapiten, pa je nastavio o "Gobelji".

- Gobeljića napadaju i fanovi, i mediji, ma i mene zivkaju na telefon, ali kritike uopšte nisu osnovane. Taj momak gine za Zvezdu, pa pobogu, i Milanu je igrao sa povredom, zglob mu je bio kao balon, tako da mislim da su degutantni ovakvi napadi. Okanite ga se, svi smo mi tim, i sve radimo zajedno, tako da ne može postojati samo jedan krivac. Pravi Zvezdaši veruju u njega, kao što veruju u mene i u sve nas - ljutito je poručio kapiten Zvezde.

RepublikaFoto: Republika
Milan Borjan govorio je za medije u avionu nazad ka Beogradu

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio je kako je preživeo revanš u Milanu.

- Ponosan sam, srećan i zadovoljan zbog učinjenog. Tužan sam što nismo prošli dalje, Zvezda ne bi smela da propušta ovakve šanse, bili smo bolji, ali ne želim da tražim alibi sa tim penalima. Zaslužili smo prolaz, porastao nam je evropski koeficijent, četvrta grupna faza za redom, nadamo se da ćemo do leta biti 39. na rang listi, trenutno smo 50, tržišna vrednost igrača je porasla, ali pre svega, što mi je najdraže, vratilo se poverenje u našu Crvenu zvezdu - zaključio je Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Razgovor novinara Republike Veljka Petrovića sa Zvezdanom Terzićem

Crveno-beli po povratku će se okrenuti nazad kad Superligi i poteri za duplom krunom, gde im Partizan ozbiljno preti, pa je na svega tri poena razlike posle dašanje pobede od 6:0 nad Inđijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading