(VIDEO) KO JE ZAVIO ZVEZDU U CRNO, GOBELJA ILI SUDIJA? Pitali smo Beograđane, evo šta su odgovorili!

Autor: Republika

Sport

26.02.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije ispao je iz takmičenja na početku nokaut faze Lige Evrope nakon remija u Milanu, a kao dežurni krivac, na društvenim mrežama, označen je defanzivac Crvene Zvezde Marko Gobeljić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Aleksandar Nalbantjan

Crveno-beli su sinoć odigrali nerešeno na "San Siru" (1:1), što izabranicima Dejana Stankovića nije bilo dovoljno za prolazak dalje. Posle (ne)prospavane noći, navijači srpskog prvaka i dalje sabiraju utiske, a kao krivci u javnosti su izdvojeni sudija Hesus Hil Mansano i defanzivac crveno-belih-Marko Gobeljić.

Prvi najviše zbog toga što je dosudio korner za ekipu Dejana Stankovića u nadoknadi vremena, ali potom nije dozvolio da Katai izvede udarac iz ugla već je odsvirao kraj.

Drugi je na udaru zbog toga što je skrivio penal za MIlan, koji je Frank Kesi realizovao, zatim je propustio kolosalnu priliku da donese crveno-belima prednost u drugom poluvremenu, a na posletku je dobio i crveni karton.

Zbog toga je odmah posle meča stavljen na stub srama, a ista situacija je i danas. Reporteri Republike su sproveli anketu mežu Beograđanima, a u videu ispod možete da pogledate koga su navijači Zvezde uzeli na zub.

 

 

Gobelja oprosti, ali rezultati nisu baš najsjajniji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading