ZAKOPAŠE ČO'EKA: Zvezdin tragičar sa revanša na "San Siru" RAZAPET!

Autor:

Sport

26.02.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Gobeljić razapet je na stub srama posle očajne partije u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Makljaža na "San Siru" dovela je do crvenog kartona Gobeljića, posle čega je Marko razapet na društvenim mrežama

Šampion Srbije poražen je na početku nokaut faze Lige Evrope posle 1:1 protiv Milana (2:2 u Beogradu) u gradu mode, gde je jedan od defanzivaca crveno-belih ostavio saigrače na cedilu.

Okrutno je okriviti jednog čoveka za poraz ekipe, ali je fakat da je Zvezda bila u velikom naletu kada je Marko Gobeljić, možda i diskutabilno, dobio drugi žuti karton u 70. minutu.

Kada je napustio teren, četa Dejana Stankovića još je junačkije odigrala, čak i najveći pesimisti počeli su da veruju u čudo, ali je ono na kraju ipak izostalo.

Kao što rekosmo, nije Gobeljić sam kriv za poraz, ali je njegov doprinos možda i bio presudan.

Kako bi Zvezdina igra u završnici tek izgledala da je imala 11 igrača na terenu? To nikada nećemo saznati, ali jesmo saznali mišljenje javnosti o bek Zvezde, a ono ne slika najlepšu sliku.

Neki su se sprdali snjim, neki vređali, a neki ukazivali na to da je "bio najbolji igrač Milana na meču". 

Bilo kako bilo, kritike su deo svake profesije, pa se u Ljutice Bogdana bez sumnje nadaju da popularni "Gobelja" ima "tvrdu kožu", te da će ga loše izdanje motivisati da postane još bolji.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Marko Gobeljić moraće da se vrati još jači kako bi mu navijači oprostili lošu partiju protiv Milana

Gobeljiću, ne daj se!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laki

26.02.2021 21:25

Sve ovo o Gobeljicu je izmi sljotina vas naziovi sportskih novinara. Dokaz vam je doček na stadionu Rajko Mitic, gde je i Gobeljic dobio ovacije od Delija. Faul nije bio za zuti karton i sudija je pogresio szo je prekinuo napad Milana, a onfa j e svoju gresku kompezovao zutim k artonom.