AKCIJA PARTIZANA: Dajte krv i dobijte kartu za Jang Bojs!

Autor:

Sport

17.11.2017

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan pozvao je sve navijače i ljude dobre volje da u ponedeljak, 20. novembra učestvuju u akciji dobrovoljnog davanja krvi.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Akcija FK Partizan

Ovu akciju organizovali su Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije.

- Svi davaoci krvi, koji budu pomogli ovu akciju, dobiće na poklon besplatnu ulaznicu za severnu tribinu za predstojeću utakmicu LE Partizan – Jang Bojs, koja će biti odigrana u četvrtak 23. novembra od 21.05 časova.

Obučeno medicinsko osoblje očekuje pristalice kluba u prostorijama restorana stadiona Partizan, Humska 1. (restoran ispod istočne strane) u ponedeljak 20. novembra od 10 do 18 sati.

Krv mogu donirati sve punoletne i zdrave osobe, koje će na ovaj način pomoći da se prevaziđe deficit krvi i omogući pravovremeno lečenje svih ugroženih sugrađana - saopštio je Partizan.

Crno-beli su naveli da je utakmica sa Jang Bojsom veoma važna za Partizan, ali i da je još važniji i vredniji svaki ljudski život koji će se spasiti ovakvim načinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading