APENINI U ČUDU OD CRVENO-BELIH: Kakav Milan, ZVEZDA JE PRAVI POBEDNIK na "San Siru"!

Autor:

Sport

26.02.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji ne mogu dovoljno da se načude posle sjajne partije crveno-belih u porazu od Milana na početku nokaut faze Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Zvezde oduševili su italijanske medije na "San Siru"

Možda jeste bilo 1:1, možda nije uspela Zvezda da prođe u sledeću fazu, ali kada bi ste otvorili novine na "čizmi" jutro posle okršaja u Milanu, pomislili bi ste da je Zvezda raskantala "rosonere"!

Od "Korijera delo Sporta", preko "Fudbal Italije", pa sve do "Gazete", divljenje za hrabre Beograđane ne prestaje. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beograđani su došli spremni za rat, a upravo su to i preživeli

Počnimo od "Gazete". 

- Milan je u sledećoj rundi, ali koliko teško! Sa Zvezdom nerešeno i na "San Siru" - glasio je njihov naslov, a u tekstu su istakli da je jedina dobra stvar što je Milan uprkos lošem izdanju prošao dalje.

Jedina dobra vest večeras je prolaz u osminu finala Lige Evrope, što očigledno nije mala stvar, ali i dalje je jedini pozitivan momenat u večeri u kojoj je Milan malo pokazao protiv Zvezde. Neka bude odmah jasno: sa sličnom igrom, čak i protiv raspoložene Zvezde, evropski put Milana biće završen već na sledećem koraku - jasni su.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović u duelu sa Kangom

"Fudbal Italija" još se više bavila šampionom Srbije, pa su se divili jakom presingu Stankovićevih momaka.

- ...Od tada je sve bilo u igri Crvene zvezde. Ben je pogodio prečku kada je Donaruma bio savladan, a onda je pogodio za zasluženo izjednačenje iz teškog ugla. I dok je Rebić na kraju meča protraćio dva kontra napada, Crvena zvezda je pribila Milan nazad sve do poslednjih sekundi dvomeča, ispadajući na gol u gostima - napisali su u ovom listu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan - Crvena zvezda

"Korjere delo sport" bavio se nekadašnji asom Intera, a jučerašnjim rivalom Stefana Piolija, popularnim Dekijem Stankovićem.

Milan je u osmini finala Lige Evrope, ali koliko straha je bilo od Stankovića - glasio je naslov, dok je u tekstu pisalo sledeće:

Na San Siru je bilo 1:1 sa Zvezdom, posle egala 2:2 u prvom meču. "Rosoneri" idu dalje zahvaljujući golu više u gostima. Ben je odgovorio na gol Kesija, ali je na kraju bivši igrač Intera izgubio bitku protiv Piolija - zaključuju u "Korijereu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Posle ovako pozitivnih kritika, budućnost na Marakani deluje zaista svetlo!

Posle ovakvih laskavih analiza, jasno je da je Crvena zvezda na dobrom putu, nazad ka vrhu evropskog fudbala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading