NEMAČKA U ČUDU: Zvezdi Bajerna preti ROBIJA!

Autor:

Sport

26.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbaler Džerom Boateng (32) mogao bi da završi u zatvoru zbog smrti bivše devojke Kasije Lenhart (26)!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boateng u društvu saigrača iz Bajerna

Naime, policija je pokrenula istragu protiv kontroverznog štopera Bajerna jer je poznata manekenka posle burnog raskida s njim izvršila samoubistvo 9. februara u svom stanu u Berlinu. Ona je pre smrti optužila Boatenga da je đavo jer ju je fizički zlostavljao, a zatim je na društvenoj mreži Instagram, samo nekoliko dana pre samoubistva, napisala: "Ovde se povlači crta. Dosta."

Posle toga manekenka je pronađena mrtva u svom stanu i to tačno na šesti rođendan njenog sina Noe.

Iako je Lenhartova oduzela sebi oduzela život dok je Boateng bio sa Bajernom u Kataru, tužilaštvo je ipak pokrenulo istragu protiv fudbalera zbog nasilja nad bivšom devojkom jer se sumnja da joj je pocepao ušnu školjku. Tužilac Ana Lajding je istakla da istraga nije završena jer su se pojavile nove informacije.

- Istražne radnje su nastavljene 10. februara jer smo dobili nove informacije za ovaj slučaj. Postoje naznake da se nasilje nastavilo i da je to uzrok za njeno samoubistvo. Istraga je i dalje u toku - poručila je Lajdingova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading