POTRES ZBOG PIKSIJA: Reprezentacija Srbije kao Novak Đoković?!

Autor:

Sport

25.02.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči početka kvalifikacionih borbi za Mundijal u Kataru.

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/Ap
Dragan Stojković Piksi i Novak Đoković

Bivši trener Partizana Goran Stevanović rekao je gostujući u jednoj TV emisiji da je za novog selektora Dragana Stojkovića Piksija najvažnije za uspeh na klupi Srbije da okupi kvalitetan tim saradnika, kao šti je to učinio prvi reket sveta Novak Đoković.

- Piksija poznajem jako dugo, mogu reći da sam prezadovoljan što je upravo on preuzeo funkciju selektora Srbije. Poseduje izuzetnu harizmu, ali se selektorski posao drastično razlikuje od rada u klupskom fudbalu. Prvo što bi trebalo da uradi, a svestan je rizika, je stvaranje tima - počeo je Stevanović, a onda je Stojkoviću uputio konkretan savet, uz paralelu sa osvajačem Australijan opena:

RepublikaFoto: Starsport
Nekadašnji strateg Partizana Goran Stevanović

- Izašao bih nakratko iz sfere terena i igrača. Ključan je tim sa kojim će raditi, ljudi oko njega, a po tome ćemo saznati da li imamo šanse za odlazak na Svetsko prvenstvo. Kao primer uzimam Novaka Đokovića koga tokom turnira prati "staf" od sedam ljudi. Oni ga bodre, podržavaju i zbog toga postiže velike rezultate - zaključio je Goran Stevanović.

Podsetimo, prvi zadatak novog selektora "orlova" biće plasman u Katar, a kvalifikacije počinju već u martu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading