"DUPLI AGENT" FALKO: Šta to Zvezdin Italijan KRIJE pred okršaj sa sunarodnicima iz Milana?!

Autor:

Sport

25.02.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Zvezdu čeka ogroman izazov u Milanu, gde će pokušati da se domogne sledeće faze Lige Evrope posle 2:2 u Beogradu, Filipo Falko nikako nije spreman da zamaše belom zastavicom.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Filipo Falko mogao bi da odigra presudnu ulogu protiv sunarodnika u Milanu

Na ničije iznenađenje, medije sa "čizme" pred okršaj "rosonera" i crveno-belih najviše zanima mišljenje Italijana.

Tako su se Dijego Falćineli i Filipo Falko našli na dodatnoj medijskoj dužnosti, pa je januarsko pojačanje, momak koji je za okvirno 1.2 miliona evra stigao na Marakanu iz Lećea, progovorio o Beogradu, Zvezdi i još po nečemu.

- Sve je krenulo početkom januara kada me je agent pozvao i rekao mi za ovakvu mogućnost. Odmah sam rekao “da”, jer sam želeo da steknem iskustvo igranja preko granice. I ovaj prvi mesec u Zvezdi je bio jako lep i pun događaja - rekao je Falko.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Falko i Mrkela

Nije mala stvar za Italijana je što je trener Zvezde Dejan Stanković, čovek koji je gotovo celu igračku karijeru proveo u Seriji A.

- Stanković je kao trener isti kao što je bio igrač. Vrlo je tvrdoglav i o svakom i svemu vodi računa. On je čovek jakog karaktera, a iz Italije je doneo sa sobom mnogo toga na taktičkom i tehničkom planu. Daje nam veliku mogućnost da napredujemo kao igrači - dodaje on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Stanković uživa ogroman respekt na "čizmi", a i od Falka

Nema predaje uprkos minusu u vidu golova u gostima iz prvog meča u prestonici Srbije.

- Igraćemo isto kao u prvoj utakmici i u tom slučaju imamo šanse da ostvarimo veliki rezultat. Pobedom bismo prošli u naredno kolo, ali znamo da igramo protiv jednog od najjačih timova Italije i sveta. Biće teško, međutim, daćemo sve od sebe. Imamo veliko poštovanje prema Milanu, ali imamo i mi oružja koja ćemo izneti na teren i čekaćemo prave trenutke da napadnemo - dodaje Falko.

RepublikaFoto: Starsport
Nema predaje u revašnu, iako Milan ima prednost golova u gostima na "San Siru"

Za kraj je izneo i svoje mišljenje o Beogradu i novom klubu.

- Potrebno je vreme za potpunu adaptaciju, međutim, svi su me dočekali raširenih ruku, a grad je sjajan. Kako je igrati pred Zvezdinim navijačima sam tek delom osetio uoči prve utakmice sa Milanom. Biće fantastično kada stadion bude pun - zaključio je Filipo Falko, momak koji bi protiv Milana mogao da postane novi miljenik "Delija" ako pruži spektakularnu partiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading