(FOTO) SMEJU SE OD ITALIJE DO SRBIJE: "Tutosport" SE PROPISNO IZBLAMIRAO, Vukanović - ŠTOPER, A TEK KADA VIDITE "POJAČANJA" ZVEZDE...

Autor:

Sport

25.02.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se u "Tutosportu" previše udubili u analizu revanš utakmice Crvene zvezde i Milana (2:2), pa su u sastavu gostiju osvanula silna "pojačanja".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde ratovaće u revanšu LE sa Milanom, ali su gafovi "Tutosporta" nasmejali sve pred ovaj meč

Ako je verovati ovom očigledno ne previše informisanom listu, za Zvezdu će protiv "rosonera" nastupiti izvesni Degenev i Petrić, dok je Aleksa Vukanović - prekomandovan na poziciju centarhalfa!

Foto: Republika

Potpuno nebuloznu sliku Zvezdinog sastava naslikali su iz "Tutosporta", pa analiza oko ovakvih gafova nije mogla da bude ozbiljno shvaćena. 

Da, nije kraj sveta što je Miloš Degenek ispao Degenev, malo je gore što je Njegoš Petrović "Petrić", ali da Vukanović zaigra u odbrani - to je već skandalozno.

Blamiraju se italijanski mediji, ali je mogo bitnije šta će uraditi njihovi sunarodnici u crveno-crnim dresovima kada u 21 h ukrste oružije sa šampionima Srbije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Postave "Tutosporta" pred revanš Zvezde i Milana

"Delije" bez sumnje priželjukuju identičan nastup Milana kao i "Tutosporta", ali će Stefano Pioli svoje pulene gotovo sigurno adekvatnije pripremiti, pa se na "San Siru" nazire velika borba za prolazak u sledeću fazu LE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading