SRBIN JE PONOVO GLAVNA TEMA: Želimo Jovića, ali male su šanse da ga dobijemo!

Autor:

Sport

24.02.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović pokušava da se vrati u golgetersku formu u Ajntrahtu iz Frankfurta, ali mladi napadač još uvek nije dobio pravu šansu po povratku u Nemačku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Sportski direktor Ajntrahta razume Lukinu želju da više igra, ali to u ovom trenutku nije moguće jer tim iz Frankfurta je imao raspoloženog napadača, a ove sezone igra samo sa jednim centarforom.

- To je potpuno prirodna pozicija za Andrea Silvu. On ima prilagođene kretnje, trči veoma pametno i zna kako da korsiti formaciju. Ja sam siguran da će i Luka naučiti te stvari ubrzo, jer po fudbalskim kvalitetima, on nije lošiji od Silve- rekao je direktor kluba Bruno Hubner.

Andre Silva je ove sezone fantastičan u dresu Ajntrahta, sve do povrede koja ga je udaljila sa terena. Zbog njegovih dobrih partija interesuju se timovi poput Atletiko Madrida i Mančester junajteda, ali je prioritet nemačkog tima da ga zadrži u ekipi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zbog toga, verovatno, neće moći da krenu svom snagom ka Luki Joviću, odnosno otkupu njegovog ugovora od Real Madrida.

- Ako Luka Jović nastavi ovako da igra, pojaviće se i drugi klubovi. U velikoj konkurenciji, teško da ćemo moći da ga dobijemo. Šanse da ostane kod nas su minimalne- rekao je Hubner.

Luka Jović je trenutno u Ajntrahtu na šestomesečnoj pozajmici iz Reala, gde je proveo godinu i po dana. Za to vreme nije uspeo da se uklopi na pravi način, od Karima Benzeme se nije izborio za šansu, a Zinedin Zidan nije imao previše sluha za njegove potrebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading