PREMIJERLIGAŠ IZVISIO: Fiorentina ni da čuje za ponudu - Srbin može da ide samo pod ovim uslovima!

Autor:

Sport

24.02.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani srpski defanzivac Nikola Milenković je bio blizu prelaska u Englesku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović i Nikola Milenković

Međutim, Fiorentina je rešila da se zahvali na ponudi Engleza pošto nije bila po njihovoj meri!

Kako javlja novinar italijanskog Skaja Fabricio Romano, Vest Hem je poslao zvaničnu ponudu od 25.000.000 evra za Milenkovića. 

Iz Firence je stigao munjevit odgovor. Predsednik "Viole" Roko Komiso odbacio je ponudu Vest Hema, jer se nada da bi uskoro mogla da stigne jača, i to od Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Gde ima dima, ima i vatre, pošto su italijanski mediji ubeđeni da je "Old Traford" naredna stanica u karijeri srpskog reprezentativca. Pitanje je, ipak, da li je realno da Fiorentina dobije 40.000.000 evra, koliko je Komiso zacrtao kao fiksnu cenu za Blekija.

Ugovor srpskom štoperu ističe u leto 2022. godine i toga su svesni svi zainteresovani klubovi. A, svesni su i u Firenci da je predstojeće leto poslednji voz da uzmu ne veliko, nego bilo kakvo obeštećenje za Milenkovića. 

Fiorentina će debelo zaraditi od Nikole Milenkovića, pošto ga je iz Partizana u leto 2017. godine dovela za 5.000.000 evra, a mogla bi da uzme najmanje pet puta veću sumu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading