(VIDEO) SCENE KOJE ĆE POKIDATI SRCA LJUBITELJA FUDBALA: Pele u INVALIDSKIM KOLICIMA, ne može da zaustavi suze!

Autor:

Sport

23.02.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji sporta neće ostati ravnosdušni kada pogledaju novi dokumentarac o legendarnom brazilskom fudbaleru - Peleu!

RepublikaFoto: youtube.com/netflix
Scena iz dokumentarca posvećenog Peleu

Film se od ovog utorka može pogledati na "Netflixu".

U njemu je prikazan niz intervjua s bivšim napadačem i njemu bliskim osobama, a jedan od producenata tvrdi da su pregovori sa zastupnicima brazilske legende trajali dugih osam meseci pre nego što su ga uopšte upoznali.

- Svaki put kada je izašao iz kuće poslednjih 65 godina, imao je gurnut mikrofon u facu. On je verovatno stvorio te uobičajene odgovore za intervjue pa je tako radio, a onda sam mu rekao da mi želimo napraviti ipak nešto "dublje" - rekao je Nikolas, jedan od producenata.

RepublikaFoto: youtube.com/netflix

Dokumentarac nam prikazuje neke dosad neispričane priče, ali fizičko stanje Pelea je ono o čemu će se pričati nakon gledanja.

Naime, neki kadrovi prikazuju brazilsku legendu kako se jedva kreće uz pomoć hodalice, kasnije se pojavljuje u invalidskim kolicima. Pele je operisao kuk, a oporavak nije prošao po planu.

Jedna od najupečatljivijih scena iz filma kada Pele plače prisećajući se osvajanja Svetskog prvenstva 1970. 

- Svetsko prvenstvo 1970. bilo je najlepše vreme mog života, ali bila je puno važnija za državu jer da smo izgubili te 1970. sve je moglo postati puno gore. Cela je nacija mogla odahnuti kada smo postali prvaci. SP 1970. je napravilo je više za Brazil, nego ja za fudbal - rekao je Pele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading