LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: UEFA pokrenula ISTRAGU zbog meča sa Milanom!

Autor:

Sport

23.02.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala (UEFA) pokrenula je disciplinsku istragu zbog meča šesnaestine finala Lige Evrope u kojem su Crvena zvezda i Milan odigrali 2:2 u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Milan

UEFA je u svom saopštenju navela da je pokrenula istragu, ali nije precizirala tačno zbog čega.

- Prema Članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno- navodi se u saopštenju.

RepublikaFoto: Starsport

Ono što je glavna sumnja je da su predmet istrage uvrede upućene napadaču Milana Zlatanu Ibrahimoviću na rasnoj osnovi, zbog kojih se Zvezda izvinila i ogradila saopštenjem.

Crveno-beli su u svom saopštenju naveli da će uz pomoć nadležnih organa uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi se odgovorni krivac za vređanje Ibrahimovića pronašao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading