SINIŠA, ZBOG ČEGA?! Miha ŠOKIRAO otkrićem - na Evropskom prvenstvu ću navijati za Hrvatsku!

Autor:

Sport

23.02.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak iznenadio mnoge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Bolonje Siniša Mihajlović

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da će na predstojećem Evropskom prvenstvu navijati za Italiju i Hrvatsku, a bavio se i radom stratega Crvene zvezde Dejana Stankovića uoči revanš susreta 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana.

Crvena zvezda je moj omiljeni tim i navijaću za nju. Na klupi je Dejan Stanković moj mlađi brat. Ali, teško je da se izboriš protiv Milana – objasnio je Siniša Mihajlović.

Miha je govorio i o šansama reprezentacije Italije na sledećem EP i o tome kako radi Roberto Mančini.

Zahvaljujući njemu sam postao trener. Da nije bilo njega ne bih se upustio u te vode, a u Interu samo zajedno morali da kontrolišemo svlačionicu. Ipak, ja nemam kristalnu kuglu, pa da kažem kakav će rezultat da napravi na EP. Nadam se da će pobeđivati, a pošto nema Srbije navijaću za Italiju i malo za Hrvatsku.

Neizvežna tema u svakom razgovoru sa Mihjalovićem je i njegova borba protiv bolesti.

Leukemija mi je promenila život, učinila me je promišljenim i strpljivim. Sada cenim i male stvari koje su se ranije podrazumevale. Kao onaj momenat kada možeš da udahneš svež vazduh.

Mihajlović je stavio tačku i na spekulacije da nikada nije imao poziv tima u kome je dugo igrao, Lacija, da postane trener u tom klubu.

– Netačno je da me Lacio nikada nije zvao. Bilo je to pre nego što sam otišao u Fjorentinu. Pričao sam sa predsednikom Lotitom, ali nije došlo do sastanka. Dobro mi je u Bolonji, a zna se da sam ambicozna osoba i voleo bih da učinim nešto veliko. Moramo da vidimo da li imamo želju da investiramo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jack

25.02.2021 15:53

Recitemu da prije no sto pocne da navija za hvatsku( malo slovo) nel pogleda DARU IZ JASENOVCA.

moravac

23.03.2021 05:28

mozda zbog Majke - qurafte patriote?????