PIOLI PRINUĐEN NA RADIKALNU ODLUKU: Glavobolja na "San Siru", Zvezdi DRASTIČNO uvećane šanse pred revanš sa Milanom!

Autor:

Sport

23.02.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno u "gradu mode".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Milana Stefano Pioli

Bliži se revanš meč 1/16 finala Lige Evrope, u kome će Crvena zvezda pokušati da napravi čudo na "SaN Siru", a poslednje informacije iz Italije idu na ruku aktuelnom srpskom šampionu.

Naime, duel u četvrtak će propustiti Mario Mandžukić, najzvučnije zimsko pojačanje "rosonera", zbog povrede tetive koju je zaradio na stadionu "Rajko Mitić".

Naime, Hrvat je na "Marakani" upisao prvi start u dresu sedmostrukog šampiona Evrope, ali po cenu povrede koja ga je omela da pomogne saigračima i u gradskom derbiju sa Interom u Seriji A (0:3).

Kako javljaju mediji na "čizmi", trener Milana Stefano Pioli na poziciji "devetke" šansu će ukazati Rafaelu Leau, kome je primarna pozicija po krilu, ali će on dobiti prednost u odnosu na iskusnog Zlatana Ibrahimovića koji se činio kao logično rešenje. Naime, u nedelju će "rosoneri" gostovati Romi, pa Italijan želi da sačuva vremešnog špica za veliki izazov na "Olimpiku".

RepublikaFoto: Starsport
Ponovo na klupi - Zlatan Ibrahimović

Postava bez klasičnog napadača može biti olakšanje za trenera crveno-belih Dejana Stankovića koji se uoči revanša suočava sa ogromnim kadrovskim problemima u poslednjoj liniji tima. Na "Marakani" je bilo 2:2, videćemo da li će Zvezda iznenaditi velikana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading