ŠOK POTEZ! Šamar LAŽNOJ državi Kosovo - bivši as Lacija ŽESTOKO PONIZIO Šiptare!

Autor:

Sport

23.02.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa "Olimpika"

Bivši defanzivac Lacija i belgijskog Standarda Luiz Felipe Kavanda raskinuo je dogovor koji je imao sa kosovskom Trepčom nakon što je video sa kakvom infrastrukturom raspolaže klub.

- Kavanda je dogovorio lične uslove sa predsednikom Trepče, ali kada su ga odveli na stadion i pokazali mu teren, svlačionice i ostale prateće objekte - pocepao je ugovor.

Kavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobeći od nas... - ocenio je prvi čovek Trepče, pa je dodao da su mu stadion najpre pokazali spolja:

- U trenutku kada je ušao u svlačionicu - više nije hteo ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je video svlačionice nije ostao još 10 sekundi.

-Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubedimo, rekl i smo mu da je ovde bio rat... - dodao je Abedin Zeka, ali nije uspeo da ubedi Kavandu, koji će karijeru nastaviti u Kini.

Podsetimo, Kavanda (30) je dres Lacija nosio u periodu od 2009-2015. godine, a za reprezentaciju Belgije upisao je dva nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading