EKSPLOZIJA PRED PUT NA "SAN SIRO": Na ovo se čekalo MESECIMA, Stanković spremio DŽOKERA za Milan!

Autor:

Sport

23.02.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za "Delije".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Aleksandar Katai putovaće sa ekipom u Milano na revanš meč 1/16 finala Lige Evrope, a on bi u utorak trebalo da dobije potvrdu od doktora sa kojom bi mogao neometano da nastavi da se bavi fudbalom.

On je poslednji duel odigrao još 12. oktobra, u dresu reprezentacije Srbije kada su "orlovi" eliminisani u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Nakon toga, Katai se suočio sa zdravstvenim problemima, trenirao je tokom zimskih priprema, ali sa oko 60% intenziteta. Čini se da je oporavak protekao po planu, pa je došlo vreme za povratak ljubimca "Delije", koji bi mogao da zaigra i u "gradu mode".

RepublikaFoto: Starsport
Katai i Ivanić

Naime, trener crveno-belih Dejan Stanković bi "majstoru iz Srbobrana" mogao da dodeli ulogu džokera jer se procenjuje da bi u meču jakog ritma, kakav se očekuje protiv sedmostrukog prvaka Evrope, kvalitetno odgovorio zahtevima oko 20-ak minuta.

Podsećanja radi, Crvena zvezda i Milan su remizirali na "Marakani" rezultatom 2:2, a revanš je na programu u četvrtak od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading