BAVARSKA MAŠINA ZATROKIRALA: Bajern preti Laciju uprkos kiksevima i povredama!

Autor:

Sport

22.02.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern iz Minhena je osvojio sve što se može osvojiti, ali je u poslednja dva kola upisao dva kiksa, koliko Lacio može protiv Bavaraca?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hansi Flik

Trener Bajerna Hansi Flik najavljuje pravo izdanje njegovog tima u utorak protiv Lacija u Rimu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige šampiona.

Bajern je u proteklih devet meseci osvojio šest titula, ali je nakon trijumfa na klupskom prventvu sveta zapao u rezultatsku krizu.

Kiksnuo je u obe bundesligaške utakmice po povratku iz Katara. Najpre je u Minhenu igrao nerešeno 3:3 sa Arminijom iz Bilefelda, da bi za vikend izgubio od Ajntrahta u Frankfurtu 1:2.

- Znamo šta se dogodilo proteklih dana. Protiv Lacija želim da od početka budemo pravi kao tim. Imamo ideju kako želimo da igramo i to moramo da radimo od početka meča- rekao je Hansi Flik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Bajern

Na utakmicu u Rimu u timu neće biti povređenog Korentina Tolisa i Tomasa Milera, koji je već neko vreme u izolaciji zbog koronavirusa.

- Neću se služiti nikakvim izgovorima. Niti želim da stvari gledam negativno. To je posebna utakmica i očekujem da tim bude maksimalno motivisan- poručio je trener Bavaraca.

Meč između Lacija i Bajerna na programu je u utorak na stadionu Olimpiko od 21 čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading