STANKOVIĆ ZAGRMEO U SVLAČIONICI: Zvezda gubila u Subotici, a Deki OVIM REČIMA bacio igrače u TRANS!

Autor:

Sport

21.02.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih verovao u svoje izabranike tokom svih 90 minuta.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na poluvremenu meča u Subotici, uz ilustraciju trenera Dejana Stankovića

Branilac titule u Superligi Srbije upisao je tešku pobedu u Subotici, posle preokreta, a trener Crvene zvezde otkrio je da je igrače na poluvremenu uveravao da će slaviti rezultatom 3:1, uprkos golu zaostatka.

- Posle evropske utakmice potrošiš mnogo energije. Kad ne možeš iz igre, može iz prekida. Momci su bili sjajni i posle primljenog gola, to je naš karakter - rekao je Deki za "TV Arena", a potom je izneo detalje razgovora sa svojim izabranicima u svlačionici:

- Izvršili smo određena pomeranja na sredini terena, kako bi se još više približili golu Spartaka. Verovao sam da ćemo pobediti sa 3:1, što sam i rekao momcima, ali su tri boda najvažnija.

Za kraj, Stanković se osvrnuo i na poraz Milana od Intera u Seriji A (0:3).

- Čeka nas teška utakmica, Milan nije u velikoj formi, vezali su tri utakmice bez pobede, učinićemo sve što je do nas na "San Siru" - zaključio je Dejan Stanković.

Podsetimo, revanš meč 1/16 finala Lige Evrope između Milana i Crvene zvezde igra se u četvrtak, posle 2:2 na "Marakani".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading