AJAKS I LAJPCIG U KLINČU OKO "NOVOG RONALDINJA": Tadić bi mogao da dobije sjajno pojačanje, 90 miliona spremno!

Autor:

Sport

21.02.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko vam ime Klaudinjo ne zvuči poznato, preporučujemo vam da ga zapamtite.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Najbolji strelac Brazila, Klaudinjo, na meti je mnogih evropskih velikana!

Momak koji trenutno nastupa za Bragantino (inače deo porodice Red Bul) postigao je 17 golova i dodao šest asistencija na 33 utakmice ove sezone, što mu je donelo epitet najboljeg strelca u Brazilu.

"Novi Ronaldinjo" igra poziciju ofanzivnog veziste, evropske skaute je oduševio, pa se sada velikani laktaju oko njega. 

Kako tvrde izvori iz Brazila, Ajaks prednjači u trci sa ponudom od 90.000.000 brazilskih Reala, što je oko 15.000.000 evra, dok je Lajpcig, bratski klub Bragantina, ponudio 12.000.000 plus bonuse.

Nedavno je bio u istoj rečenici i sa Lazarom Tufegdžićem, jer je Galatasaraj baš jednog od njih dvojice zamislio kao naslednika Junesa Belhande. Međutim, čini se da će Klaudinjo već ispao iz igre, jer i malo veće mačke od istanbulskih Lavova namerile su se na 24-godišnjeg ofanzivnog veziste Bragantina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Klaudinjo

Imajući u vidu da se čeka nagrada za najboljeg igrača Brazila, i da je selektor ove države, Tite, najavio da će Klaudinja pozvati među reprezentativce, jasno je zašto klub nastupa veoma strpljivo.

 

Ukoliko "kopljanici" iz Amsterdama dobiju trku, Klaudinjo i naš Dušan Tadić mogli bi da formiraju jedan od ubitačnijih tandema veznjaka na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading