(VIDEO) KONTE POKAZAO DEKIJU PUT: Inter RAZMONTIRAO Milan i napravio DŽINOVSKI korak ka Skudetu!

Autor:

Sport

21.02.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez drame na "Meaci".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera slave gol protiv Milana

Fudbaleri Intera deklasirali su Milan sa 3:0 (1:0) u 23. kolu Serije A, čime su se učvrstili na čelu prvenstvene tabele.

Za veliki trijumf "neroazura" najzaslužniji je tandem Martinez/Lukaku, a odličan je na golu bio i iskusni čuvar mreže Samir Handanović.

Četa Antonija Kontea perfektno je otvorila utakmicu ranim pogotkom Martineza, koji je savladao Donarumu već u 5. minutu.

 

 

Na veliki odmor lider prvenstva je otišao sa minimalnom prednošću, a sve je rešeno u periodu od 57. do 66. minuta kada je još jednom pogodio Argentinac, kao i Romelu Lukaku.

 

 

 

 

Inter je rutinski priveo meč kraju i napravio veliki korak ka osvajanju Skudeta, s obzirom da gradskom rivalu sada beži ćetiri boda. Takođe, "rosoneri" su napravili lošu uvertiru za revanš duel 1/16 finala Lige Evrope, protiv Crvene zvezde, koji se igra u četvrtak na "San Siru".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading